GSEE

Sindikati za sutra zakazali protestne skupove u Tesalonikiju

Sindikati i udruženja zaposlenih će i ove godine povodom sutrašnjeg održavanja Međunarodnog privrednog sajma u Tesalonikiju i govora premijera i opozicionih lidera na njemu,...

GSEE: Grevë 24-orë – Athina pa mjetet e transportit publik

Sot është një ditë e vështirë për lëvizjen e qytetarëve të Athinës, pasi punonjësit në mjetet e transportit publik marrin pjesë në grevën 24...

Une grève générale de 24 heures est déclenchée aujourd’hui par la GSEE

Une grève générale de 24 heures est déclenchée par la fédération syndicale du secteur privé de la Confédération générale du travail grec (GSEE) aujourd’hui,...

Danas 24-časovni generalni štrajk GSEE-a

Sindikat zaposlenih GSEE (Generalna konfederacija radnika Grčke) odlučio je da danas stupi u 24-časovni generalni štrajk i istovremeno poziva sve zaposlene, nezaposlene i...

GSEE a declarat grevă generală de 24 de ore în Grecia

  Confederația  sindicală din sectorul privat, GSEE organizează azi o  grevă generală   de 24 de ore însoțită de manifestaţii. Greva va perturba  transporturile, în special...

30 Maj – Grevë e përgjithshme e GSEE-së dhe ADEDY-së

Konfederata e Përgjithshme e Punëtorëve të Greqisë (GSEE), Administrata e Lartë e Nënpunësve Shtetërorë (ADEDY), por dhe organizata të tjera shoqërore dhe shkencore,...

30 de mayo: Jornada de huelga general, proclamada por los sindicatos

Una huelga general de 24 horas han proclamado para el miércoles 30 los mayores sindicatos de los sectores público y privado. Según un comunicado...

General strike on Wednesday, May 30

The General Confederation of Greek Workers (GSEE), the Confederation of Greek Civil Servants’ Trade Unions (ADEDY), as well as other social and scientific bodies...

Strajk powszechny 30 maja 2018 roku

Jutro cały kraj ogarnie gorączka strajkowa z powodu strajku powszechnego ogłoszeonego przez Powszechną Konfederację Robotników Grecji GSEE, Najwyższą Organizację Związkową Pracowników Państwowych ADEDI i...

Grève générale le mercredi 30 mai

Une grève générale est annoncée pour le mercredi 30 mai par les syndicats de GSEE, ADEDY et d'autres organes sociaux et scientifiques. Selon l’annonce du...