Ileia

Zjarre në Zákyntho dhe Ileía

Vazhdon zjarri që shpërtheu dje në mbrëmje në sipërfaqen pyjore në zonën Neratsoúles dhe Xirokástelo,pak kilometra larg nga qyteti i Zakýnthos.Ndërkaq nuk rrezikohen...

Numărul focarelor active a fost redus

Incendiile de vegetaţie din insula Zakynthos dar şi din judeţul Ileia (unde în 2007 incendiile au provocat moartea a cca 70 de persoane) continuă...