Josep Borrell: Shqetësim serioz për memorandumin Ankara-Tripoli

Josep Borrell: Shqetësim serioz për memorandumin Ankara-Tripoli

Josep Borrell: Shqetësim serioz për memorandumin Ankara-Tripoli Përfaqësuesi i Lartë i BE-së për Çështje të Politikës së Jashtme, Josep Borrell shprehu «solaritetin» dhe «mbështetjen» e...