Konfrontim

Konfrontim i fortë për çështjen Novartis

Çështja Novartis ka shkaktuar një konfrontim të fortë midis qeverisë dhe Demokracisë së Re. Zyra e shtypit e kryeministrit, Aleksi Tsipra akuzon kryetarin e partisë...