kreditorët

Marrëveshja me kreditorët në EuroWorking Group

Marrëveshja e Athinës me kreditorët për reformat si dhe hapat e mëtejshëm në programin grek do të jenë në fokusin e mbledhjes së jashtëzakonshme...