Kyriakos Mitsotakis në Nikosia dhe Izrael

Kyriakos Mitsotakis në Nikosia dhe Izrael

Kryeministri Kyriakos Mitsotakis viziton sot Qipron në një moment kritik për problemin e tij, në kuadrin e konferencës joformale pesë palëshe, që do të...