Marrëveshja

Marrëveshja e Prespës në Këshillin e Sigurimit të OKB-së

Ministria e Jashtme ruse - në një deklaratë të saj për referendumin që u zhvillua në Ish Republikën Jugosllave të Maqedonisë - njofton se...

Në Eurogroup u arrit marrëveshja për Greqinë dhe masat e lehtësimit të borxhit

Pas një mbledhje maratonë, Eurogroupi përfundoi në agim në një marrëveshje për Greqinë dhe masat për lehtësimin e borxhit. Ministrat e Financave sipas deklaratës përfundimtare...

U nënshkrua marrëveshja historike për emrin e vendit fqinj

Në një ceremoni të posaçme që u organizua në Psarádes të Prespës, një udhëkryq i popujve dhe kulturave, u nënshkrua më 17 Qershor nga...

Tsipras: Marrëveshja me Shkupin mund të jetë e qëndrueshme dhe i shërben interesit të...

Kryeministri Aleksi Tsipra në një intervistë me televizionin publik ERT karakterizoi një arritje të rëndësishme marrëveshjen për emrin Maqedonia Veriore, duke theksuar se ajo...

U arrit marrëveshja teknike për vlerësimin e katërt të programit grek

Një hap tjetër për përfundimin e suksesshëm të programit grek në muajin Gusht të këtij viti, u bë pas marrëveshjes në nivelin teknik që...

Marrëveshja në nivel teknik midis qeverisë dhe institucioneve për miratim në Eurogroup

Teksti i marrëveshjes në nivel teknik në të cilin arritën qeveria greke dhe institucionet, pritet të miratohet në mbledhjen e Eurogrupit, që zhvillohet sot....

Marrëveshja me kreditorët në EuroWorking Group

Marrëveshja e Athinës me kreditorët për reformat si dhe hapat e mëtejshëm në programin grek do të jenë në fokusin e mbledhjes së jashtëzakonshme...