Masa më të rrepta për përballimin e pandemisë

Masa më të rrepta për përballimin e pandemisë

Qeveria pret nga Komiteti i Sëmundjeve Infektive të vlerësojë situatën dhe të propozojë hapat e ardhshëm që duhet të bëhen për të ndaluar...