“Mídeia” la pas tre viktima

“Mídeia” la pas tre viktima dhe shkatoi probleme në rrjetin e energjisë elektrike

Moti i keq "Mídeia" la pas tre të vdekur dhe probleme në rrjetin e energjisë elektrike, furnizimin me ujë dhe qarkullimin e automjeteve. Me...