Ministri i Jashtëm Nikos Dendias vizitoi Tunizinë

Ministri i Jashtëm Nikos Dendias vizitoi Tunizinë

Ministri i Jashtëm grek Nikos Dendias vizitoi dje Tunizinë dhe u takua me udhëheqjen shtetërore dhe politike të këtij vendi. Kjo vizitë u bë në...