moti shumë i ftohtë

«Sofia» sjell një valë të re të motit të keq dhe dëborë në zonat...

Sipas një buletini më të ri të Shërbimit Kombëtar Meteorologjik parashikohet që dëbora dhe moti shumë i ftohtë me emrin kodik «Sofia» do të...