MOTI

Moti

Pluhuri afrikan largohet dhe shirat kthehen, por më konkretisht sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik - e Enjte 23 Maj 2019 - parashikohet në përgjithësi mot...

Moti

Vransirat, shirat lokale dhe pluhuri afrikan do të jenë karakteristikat e motit për sot, por më konkretisht sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik - e Mërkurë...

Moti

Edhe sot vazhdojnë stuhitë lokale, por më konkretisht sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik - e Premte 17 Maj 2019 - parashikohen në detin Jon dhe...

Moti

Java fillon me shira, stuhi dhe baltë, por më konkretisht sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik - e Hënë 13 Maj 2019 - parashikohen shira lokale...

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik - e Premte 10 Maj 2019 - parashikohen shira lokale kryesisht në mesditë e pasdite në pjesën veriore të detit...

Moti

Vazhdohet edhe sot skena e një moti, që më tepër të kujton skenën e vjeshtës, por më konkretisht sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik - e...

Moti

Java vazhdon me vransira lokale dhe stuhi sporadike, por më konkretisht sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik - e Mërkurë 8 Maj 2019 - parashikohen shira...

Moti

Java vazhdon me shira lokale dhe stuhi sporadike, por më konkretisht sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik - e Martë 7 Maj 2019 - parashikohen shira...

Moti

Java fillon me rënien e temperaturës dhe stuhi sporadike, por më konkretisht sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik - e Hënë 6 Maj 2019 - parashikohen...

Moti

Vazhdon edhe sot pluhuri, shirat lokale dhe stuhitë në vendin tonë, por më konkretisht sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik - e Enjte 25 Prill 2019...