Muzeu Arkeologjik i Eléfthernas

Dy muzeume greke – kandidate për çmimin «Muzeu Evropian i Vitit»

Dy muzeume greke janë në listën e nominimeve për çmimin «Muzeu Evropian i Vitit». Bëhet fjalë për Muzeun Arkeologjik të Eléfthernas në Kretë dhe...