në Athinë

Samiti i 4-të i OECD-së më 19 dhe 20 Mars në Athinë

Zëvendës kryeministri dhe ministër i Ekonomisë dhe Zhvillimit, Giánnis Dragasákis u takua sot me Sekretarin e Përgjithshëm të Organizatës për Bashkëpunim dhe Zhvillimin Ekonomik...

Presidenti i Bolivisë, Evo Morales ndodhet në Athinë për një vizitë dy-ditore

Kryeministri Aleksis Tsipras u takua sot në pallatin Maksimou me Presidentin e Bolivisë, Evo Morales, i cili ndodhet në Athinë për një vizitë zyrtare...

Komisioneri Evropian për Çështjet Ekonomike Pierre Moscovici sot në Athinë

Në Athinë do të ndodhet sot Komisioneri Evropian për Çështjet Ekonomike Pierre Moscovici. Z.Moscovici do të ketë sot një takim me Presidentin e Republikës,...

Samiti Euro-arab për të tretin vit radhazi në Athinë

Vazhdojnë punimet e Samitit Euro-arab, i cili zhvillohet në Athinë për të tretin vit radhazi. Kryeministri Aleksis Tsipras duke hapur punimet e Samitit tha se...

Donald Tusk takime në Athinë me kryeministrin Aleksi Cipra dhe Presidentin Prokópis Pavlópulos

Një mesazh të rreptë ka dërguar kryeministri Aleksis Cipras për partnerët dhe kreditorët, duke theksuar nevojën që të përfundojë marrëveshja për mbylljen e vlerësimit...