Nëntë vdekje dhe 342 raste të reja me covid-19 në Greqi

Nëntë vdekje dhe 342 raste të reja me covid-19 në Greqi në 24 orët...

Organizata Kombëtare e Shëndetit Publik (EODY) njoftoi të Enjten 24 Shtator se në 24 orët e fundit në Greqi janë regjistruar 9 vdekje dhe...