përkeqësohet

«Tilémachos» sjell një mot shumë të ftoftë, dëborë dhe erë të fortë

Një valë e re e motit të keq do të godasë vendin nga sot, me temperatura të ulëta, stuhi sporadike dhe reshje bore lokalisht...