përshkallëzon

Turqia përshkallëzon tensionin në Qipro

Dy anije dhe një nëndetëse të Marinës Luftarake Turke u dërguan për të monitoruar shpimin në brigjet e Qipros, në Mesdheun lindor, njoftoi shtabi...

Ankaraja përshkallëzon tensionin

Ankaraja përshkallëzon tensionin në marrëdhëniet greko-turke, pasi pas deklaratave të presidentit të Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, që në thelb vë në dyshim Traktatin e...