Pitagora «erdhi në jetë» me ndihmën e teknologjisë

Pitagora «erdhi në jetë» me ndihmën e teknologjisë

Grafisti Lefteri Stefanis me origjinë nga ishulli Samo, i cili jeton në Sidnei të Australisë, «solli në jetë» filozofin dhe matematicienin e famshëm Pitagora...