projektligji

Në parlament projektligji me parakushtet për mbylljen e vlerësimit të fundit

Sot në komisionet parlamentare fillon diskutimi i projektligjit me parakushtet për mbylljen e vlerësimit të fundit të programit grek, i cili pritet të votohet...

Sot në parlament paraqitet projektligji me parakushtet e fundit për vlerësimin e tretë

Sot në parlament paraqitet projektligji me parakushtet e fundit për vlerësimin e tretë, me qëllim që të votohet në datën 15 Janar dhe për...

Projektligji për ekonominë sociale për votim në Parlament

Përfundon sot në seancën plenare të Parlamentit debati dhe miratimi i projekt-ligjit të ministrisë së Punës për ekonominë sociale. Me këtë projektligj, që është pranuar...

U miratua projektligji me parakushtet për këstin prej 2,8 miliard euro

U miratua me 152 vota të deputetëve të koalicionit SYRIZA-Grekët e Pavarur, projektligji me parakushtet për disbursimin e këstit prej 2.8 miliardë euro. Të ashpra...

Në Parlament projektligji për zbatimin parakushteve

Fillon sot në komisionet kompetente të Parlamentit, diskutimi i projektligjit me një pjesë të parakushteve, që do të «zhbllokojnë» nën-këstin prej 2,8 miliardë euro,...