Pyatt

J. Pyatt : „Toate insulele elene, indiferent de dimensiunea lor au un platou continental..”

  Poziția SUA că „toate insulele elene, indiferent de dimensiunea lor au un platou continental și dreptul la delimitarea Zonei Economice Exclusive a fost reiterate...

Pyatt: Greqia ka përballur me përgjegjësi «mjaft veprime provokuese të Turqisë»

Bashkëpunimi më i fortë ushtarak mes Greqisë dhe SHBA-së reflekton angazhimin e Uashingtonit, për mbështetjen e marrëdhënieve aleate me Greqinë, tha ambasadori amerikan në...

Pyatt: SHBA mbështet rimëkëmbjen ekonomike të Greqisë

Ambasadori amerikan i SHBA-së në Athinë, Geoffrey Pyatt në deklaratat për shtyp, pas fjalimit të tij në Greek Investment RoadShow 2018 në Nju Jork,...

Pyatt: SUA spijină ferm relansarea economiei elene

Angajamentul ferm al guvernului SUA cu privire la relansarea economiei elene  a reiterat de la New York ambasadorul SUA, la Atena, Jeffrey Payatt de...

Pyatt : “Strategic este interesul SUA pentru investiții în Grecia”

  “ Interesul SUA privind investițiile din Grecia este unul strategic ”, a subliniat luni seară, ambasadorul SUA la Atena Jeffrey Pyatt, în discursul rostit...