Ursula Von der Layen-Schoinas: Evropa e bashkuar kundër virusit

Ursula Von der Layen-Schoinas: Evropa e bashkuar kundër virusit

Presidentja e Komisionit Evropian, Ursula von der Leyen dhe zëvendës presidenti Margaritis Schoinas, me një artikull të përbashkët në APE/Agjencinë e Lajmeve të Athinës,...